Kuvendi -VIII- Antarsia 2014

image-8488274-Llogo_me_hynesh_edited.jpg

Shoqata Dardania
Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër


Shoqata Dardania Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër,  mbajti  KUVENDIN e (8). Me 01.02.2014, antarsia kërkoj që edhe këte mandat ta udhëheqë kryesia e vititë kaluarë.

Ishte një kuvend jashtëzakonisht i mirë.

Kryesia punoj sipas rendit të punës prej pesë (5) pikavë.

Kuvendin e punës e bëri madhështore prania e Antarve prezent, pati shum shokë antar të shoqatës çka munguen me arsye se ishin të zën me ndrrimet e punës në organizatat punuse të tyre.

Sa i përket darkës meritat i takojn Naser Bajramit dhe Besim Mirakaj që kishin pregadit një sofër të begatshme me shpenëzime vetanake sipas mirëkuptimit dhe vullnetit që shprehën ndaj Shoqatës.


Trupi Punusë i Kuvendit Tetë (8) punoj me formacion të plotë.
01.02.2014

Kryesia 2014

Kryesia për vitin 2014


1.Kryetar          Isa Ismajli      Tel: 079-342-89-00

2.Nënkryetar   Naser Bajrami-Llashtica

3.Sekretar       Sulejman Nuredini

4.Arkatar         Luan Berisha

5.Kordinator   Agron AliuSHOQATA   DARDANIA
PËLLUMBI   AKROBATIK   I   KOSOVËS   NË   ZVICËR

Antarsia  me pages për vitin 2014

  1.        Agron           Aliu
  2.        Agron           Brahimi
  3.        Artan            Ahmeti          
  4.        Besim           Mrakaj           
  5.        Elmaz           Shabani
  6.        Flamur          Berisha
  7.        Isa                 Ismajli
  8.        Luan              Berisha
  9.        Lulzim           Pira  
10.      Milaim             Bajrami
11.      Muhadin         Ismajli
12.      Naser              Bajrami-Llashtica
13.      Naim               Fejzullahu   
14.      Shtefan           Laska                      
15.      Sulejman        Nuredini      
16.       Xhevdet         Emini.

Luan Berisha i dorzon mirënjohëjen Agron Aliut, Refer i vitit 2013

Agron Aliu i dorzon Mirënjohëjen Enver Elshanit

Arton Ahmeti dorzon Mirënjohëjen Lulzim Pira

Sulejman Nuredini i dorzon Trofeun Naser Llashticës

Vendi Dytë

Milaim Bajrami i dorzon Trofeun Isa Ismajlit.

Vendi Tretë

Besim Mirakaj i dorzon Trofeun Naser Bajramit Llashtica

Kësi modeli ishin trofet e kësa sezone.

Trofeu kalimtar nga themelimi 2006 gjer te 2013. i teti me radhë.
një trofe i till në mënyr jo të ligjëshme i mungonë Shoqatës.

Bartsi trofeut kalimtar i derë tanishëm ishte Isa Ismajli, i Dorzon këte Trofe Kalimtarë Naser Bajramit Llashtica.

Duke përgadit për servim qingjin, ku peshonte 18.kg

duke përcjell pregaditjen

Tavolina duke u pregadit