Sponzor i Shoqates


shoqata_dardania@bluemail.ch  Kushë dëshiron të bëhet Sponzor Lajmërohuni, faleminderit

Luan Berisha në mënyr vullnetare shpreh nga zemra të sponzoroj Shoqatën Dardania Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër.

Luani ka marrë mbi vete kësaj radhe të sponzoroj takimin vjetorë të Shoqatës të lartëpërmendur,  në aspektin vullnetare të mbuloj harxhimet në kohen e organizimit të zgjedhjeve të ardhëshme me këte mbulon Darkën e organizuar për vitin 2012 duke mosë prek fondin e Shoqatës.

Me këte rast Kryesia dhe Antartë e Shoqatën Dardania Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër.i shprehinë falenderimin ma të sinqert duke uruarë Luanin për mirkuptim ne i dëshirojm qdotë mirë dhe fat në jetë dhe në punën e tijë.

Shoqata Dardania Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër ju fton në kuvendin vjetor dhe darkë. Me rastin e komunikimit të rezultateve dhe shpërndarja e Trofeve dhe mirnjohjeve.Të Shtunën me 15.12.2012. të organizuar nga Sponzori Luan Berisha në ora 19.00. vendtakimi te pëllumbat e Luanit nga ora 16.00 deri 17.00, pasë këti termini shkoni në mënyr vetanake në ket Adres: Resturanti Tucano, duke e pa në www.letucano.ch

Rue St-Martin 9

1003 Lausanne

Shoqata Dardania
Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër

Kemë nderin dhe knaqësi ti përshëndesim punimet e kuvendit të shtatë të shoqatës në fjalë që nga themelimi 2006-2012.

Krenaria e shoqatës u arritë kur Luan Berisha sponzoroj Darkën e Kuvendit me 15.12.2012 në një restourant lluksoz, me të vëertet ishte dark luksuze në Lozanë, me këte rastë përshëndesimë Luanin për këte gjestë humanë dhe bujarë ndaj shokve, duke e nderu vetën mbi të gjitha Luani nderoj Shoqatën Dardania.

Përshëndesim mirkuptimin gjatë punës që arriti kuvendi, me një gjuhë të përbashkët aprovoj zbatimin e besimit, që edhe ket mandat ta udhëheqë e njejta kryesi e vitit 2012, aliasë për ta udhëheq shoqatën për vitin 2013.

Përshëndesim me rastin e shpërndarjeve të shpërblimeve për punën e bër gjatë vititë si garus të shkathët dhe punëtor të dalluar gjatë vititë në aktivitetet ndaj shoqatës.

Në përfundim të punve gjatë kuvendit, posaçërisht te pika katërt të ndrysheme, u afëruem te arkatari dhe arritëm ta plotësojm listën me 22. Antar me pagesë, ky ishte kulmi i gjithë asaj që rezultoj me një vetëdije të spikatur si individë ndaj punës madhore të Shoqatës Dardania Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër, këtu te partalli i kësaj Shoqate www.krahsjellsikosoves.com

Uroj që viti 2013, të ikë binarve që pamë gjatë vititë 2012.
Me këte rast, Përgzon dhe uron Kryesia e Shoqatës.