Antart+Fotografi të Shoqatës

image-8488274-Llogo_me_hynesh_edited.jpg

shoqata_dardania@bluemail.ch

 Dhe fotografit e tyre.

Përcillni fotografi në savijim-maposhtë


Antarët e Shoqates DARDANIA në Zvicërr.
2008

Nu.Re  Emri  Mbiemri  Ka kry obligimin  e Antarsisë 


1. Naser  Bajrami
2. Avni  Muharremi
3. Luan  Berisha
4. Sabit  Sejdiu
5. Sylejman  Nuredini
6. Isa  Ismajli
7. Lavdim  Ismajli
8. Ilir  Muharremi
9. Muhamet Brahimi
10. Milaim Murina
11. Eroll  Fazliu
12. Enver  Elshani
13. Naser  Sahiti
14. Rushit  Rushiti
15. Milaim Bajrami
16. Fadil  Sabedini
17. Sadedin  Jashari
18. Himet  Limani
19. Agron  Aliu
20. Nexhmedin Tahiri
21. Naim  Pollomi
22. Behar  Beqiri
23. Hashim  Aliqi
24. Shaip  Kurtaj
25. Jetmi  Halimi

26. Bajrush Banulla

27. Musa  Zuzaku

-Fotografia të shokëve dhe pëllumbav të shoqates     D A R D A N I A - vera 2008. me fotografia vazhdojm prezentimin e gjithë antarve të shoqatës.

-Shpresojm pas një vendimi të dalur nga Shoqata, do ketë fotografia të gjithë pëllumbëtarve që shprehin dëshirën me i paraqit pëllumbat edhe jasht Shoqatës.

Pronar i pëllumbit Isa Ismajli. Shoqata Dardania Zvizërr.

Pronar i pëllumbit Isa Ismajli. Shoqata Dardania Zvizërr.

Isa Ismajli para kotecit pëllumbav të prodhimit, pëllumbat fluturus i mban në vendë tjetër.

Një çiftë pëllumba të Isa Ismajlit.

Sabit Sejdiu   para kotecit me pëllumba fluturus (Garusë).

Pëllumbi i Avni Muharremit Shoqata Dardania.