Foto: 2014- 2012-2011-2010-2009

image-8488274-Llogo_me_hynesh_edited.jpg

Në vizit te Flamuri


Në vizitë të antari i shoqatës Flamur Berisha, Ishin kryetari Agron Aliu, Sekretari Isa Ismajli Arkatari Luan Berisha dhe antar tjer të shoqatës ishin Sulejman Nuredini, Muhadin dhe Lavdrim Ismaili.
Fotografia e Sulejman NurediniFotografia e Sulejman Nuredini

Fotografia e Sulejman Nuredini

Vizita e Xhevdet Eminit, Mensur Ferati, Sabit Sejdiu dhe shokët prezent të rastit nga Shoqata ishim te pëllumbat e Isa Ismajlit 04.10.2015. Fotografit te Agron Brahimi nuk mi dërgoj ende askush.
Në vizit te Lulzim Pira në Gjermani 07.06.2014

 Agron Aliu, Muhadin Ismajli, Isa Ismajli, Lulzim Pira, Sulejman Nuredini dhe Agron Brahimi.

Luan Berisha nënhije, Muhadin Ismajli, Agron Aliu, Lulzim Pira, Sulejman Nuredini, Agron Brahimi

____________________________________________________________________________

Bashkarisht me shoket e Shoqates Dardania Pellumbi Akrobatik i Kosoves selia ne Zvicer.

2012

Artan Ameti, Nuhi Rulani, Agron Aliu, Naser Bajrami-Llashtica, Adrian Berisha, Can Grabovci, dhe Sulejman Nuredin në vizit te pëllumbat e Ardianit-Canit dhe Artanit.

Pëllumbat e shokve Ardianit, Canit dhe Artanit në Gllatbruch


================================================================

Me 11,09,2011 Në ngushllime te Syla Shokët për mixhen Behlul

2011             Në vizit te Agron Braimi, në foto,         Muhamet Braimi, Naser Bajrami Lashtica me djalin, Agroni dhe Luan Berisha.


2011             Në vizit te Agroni          Muhameti,     Llashtica,    Agroni           dhe               Syla.


====================================================================

___________________________________________________________________________

Sokol Shillova 05.06.2010

____________________________________________________________________________

2010.         Naser Lashtica 

______________________________________________________________________________

2010.     Milaim Bajrami  Puna flet vet jasi bahen pëllumbat nën një kujdesje të jashtzakonshme Higjenike.

__________________________________________________________________________

2010.           Milaim Murina Pranë kotecit me pëllumbat e vet.

====================================================================

=================================================================

2010           Sadedin Jashari-Dina  pran pëllumbav të vetë.

Dina pran Kotecit.

=================================================================

2010            Naim Fejzullahu mbrenda në kotecin te pëllumbat e vetë.

Koteci i Naimit mbrenda.

==================================================================

2010.       Sulejman Nuredini  Naim Nuredini dhe Idriz Nuredini,              te koteci i Postjerav.

Te kotesi i Krahsjellësav S.Nuredini

Te koteci i Krahsjellësav S.Nuredini

Shokt te Sulejman Nuredini        Gjat vitit 2010  Gafurri, Sabiti, Luani, Isa. Enveri dhe Sulejmani. me 22.05.10.

2010. Vizit te ISA ,          Luani dhe Syla

2010.    Vizit Te ISA, Luani dhe Afrimi.       

_________________________________________________________________________

_________Nga   ketu e posht FOTO - 2009 _____________________

Lulzim Pirra dhe             Lirim Kuqi      me              péllumbat e tyre.

Péllumbat e shokéve Lirimit dhe Lulzimit,  Murat e Gjakovés.

Nexhmedin Tahiri             para péllumbav té veté.

Te Nexhmedini shokét: Sinani, Nexhmedini, Lulzimi dhe Sulejmani.

Pérséri te Nexhmedini: Sinani, Nexhmedini, Lulzimi dhe Imeri.

Besim  Ademi me péllumbat e veté.

Shoket te     Naim Pollomi

_________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

Agroni

Shokt te Agroni

Luani

Isa me te Vllain

Shokt te Isa

Gjat vizitave te ardhshme neper shok, plasojn ateher fotot e shokve tjer se shpejti.