Kuvendi -VII- Antarsia 2013

image-8488274-Llogo_me_hynesh_edited.jpg

shoqata_dardania@bluemail.ch

Shoqata Dardania
Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër

 
Kuvendi Organi ma i lartë i Shoqatës merrë qëndrim që kryesia e vitit 2012 të vazhdoj me punë edhe gjatë vitin 2013.
Në Kuvendin e Shtatë të mbajtur me datën 15.12.2012 në Lozanë.

Kryesia për vitin 2013

1.Kryetar          Isa Ismajli

2.Nënkryetar   Naser Bajrami-Llashtica

3.Sekretar       Sulejman Nuredini

4.Arkatar         Luan Berisha

5.Kordinator   Agron Aliu

SHOQATA   DARDANIA
PËLLUMBI   AKROBATIK   I   KOSOVËS   NË   ZVICËR

Antarsia  me pages për vitin 2013

1.      Agron            Aliu
2.      Agron            Brahimi
3.      Artan             Ahmeti
4.      Ardian           Berisha
5.      Besim           Mrakaj
6.      Enver            Elshani
7.      Elmaz           Shabani
8.      Hasip            Dauti
9.      Isa                  Ismajli
10.  Luan               Berisha
11.  Lulzim            Pira
12.  Lavdim           Ismajli
13.  Milaim             Bajrami
14.  Muhadin         Ismajli
15.  Naser              Bajrami-Llashtica
16.  Naim               Fejzullahu
17.  Nuhi                Rulani
18.  Shtefan          Laska
19.  Suad               Asani
20.  Sabit               Sahiti
21.  Sulejman       Nuredini
22.  Xhymshit       Pajaziti
23.  Xhevdet         Emini
24.  Misin              Shaqiri

SHOQATA DARDANIA PËLLUMBI AKROBATIK I KOSOVËS

Trofet dhe shpërblimet tjera për vitin 2012

Trofeu vendi parë 90.metra i takoj  Isa Ismajli.

Trofeu vendi dytë 80.metra i takoj Milaim Bajrami.

Trofeu vendi tretë 65.metra i takoj Naser Bajrami-Llashtica.

Trofeu Kalimtar nga themelimi i shoqatës me 2006-2012.

Trofeu kalimtar u punua në munges të tparit që nuk u kthye, ksajë radhe i takoj Isa Ismajli për vitin 2012.

Shpërblimet e radhës  Mirënjohjet, i takuanë njohësve të aktiviteteve ndaj Shoqatës për vitin 2012.

Shpërndarja e trofeve e organizuar në mënyr solemne.


Shpërblyesit e trofeve dhe mirënjohjeve sëbashku, bashkarisht me punë i fituamë gjatë vitit 2012.

Kremtojm të gjithë si një, po gjithmon si zakonisht të bashkuarë.

Luan Berisha Sponzorë i darkës të Kuvendit me 15.12.2012. Shoqata e falenderon për kët gjest Humanë dhe Bujarë.

Në hyrje të    Restorantit.

Luan Berisha   Sponzor.         --------                            Besim Mrakaj Atarë i Shoqatës .

Për fotografi u angazhuan tre fotograf, me keçardhje kemë të drejt të thuhetë nukë kishinë arritë përfshirjen tërsisht  në objektivat e tyre, andaj kërkoj ndjes nga shokët që nuk i kan fotografu, duke vërejt se kish të tillë  në objektivat tona edhe disa herë.


Shoqata Dardania
Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër

Kemë nderin dhe knaqësi ti përshëndesim punimet e kuvendit të shtatë të shoqatës në fjalë që nga themelimi 2006-2012.

Krenaria e shoqatës u arritë kur Luan Berisha sponzoroj Darkën e Kuvendit me 15.12.2012 në një restourant lluksoz, me të vëertet ishte dark luksuze në Lozanë, me këte rastë përshëndesimë Luanin për këte gjestë humanë dhe bujarë ndaj shokve, duke e nderu vetën mbi të gjitha Luani nderoj Shoqatën Dardania.

Përshëndesim mirkuptimin gjatë punës që arriti kuvendi, me një gjuhë të përbashkët aprovoj zbatimin e besimit, që edhe ket mandat ta udhëheqë e njejta kryesi e vitit 2012, aliasë për ta udhëheq shoqatën për vitin 2013.

Përshëndesim me rastin e shpërndarjeve të shpërblimeve për punën e bër gjatë vititë si garus të shkathët dhe punëtor të dalluar gjatë vititë në aktivitetet ndaj shoqatës.

Në përfundim të punve gjatë kuvendit, posaçërisht te pika katërt të ndrysheme, u afëruem te arkatari dhe arritëm ta plotësojm listën me 22. Antar me pagesë, ky ishte kulmi i gjithë asaj që rezultoj me një vetëdije të spikatur si individë ndaj punës madhore të Shoqatës Dardania Pëllumbi Akrobatik i Kosovës në Zvicër, këtu te partalli i kësaj Shoqate www.krahsjellsikosoves.com

Uroj që viti 2013, të ikë binarve që pamë gjatë vititë 2012.
Me këte rast, Përgzon dhe uron Kryesia e Shoqatës.